您所在位置:首页 > 就业招聘 > Cadence中国 北京研发中心招聘

Cadence中国 北京研发中心招聘

2007-02-08来源: 电院教学办公室浏览次数:

Cadence中国 北京研发中心招聘

Cadence 公司(Nasdaq股票代码:CDNS)成就全球电子设计技术创新,并在创建当今集成电路和电子产品中发挥核心作用。客户采用Cadence的软件、硬件、设计方法和服务,来设计和验证用于消费电子产品、网络和通讯设备以及计算机系统中的尖端半导体器件、印刷电路板和电子系统。Cadence 2005年全球公司收入约13亿美元, 现拥有员工约5200名,公司总部位于美国加州圣荷塞市,公司在世界各地均设有销售办事处、设计中心和研究设施,以服务于全球电子产业。

以下为招聘信息,应届生不用考虑工作年限的要求!

北京研发中心招聘

公司信息,请点击www.cadence.com, 有意者请发送简历至yunsong@cadence.com

Cadence

1.  AMS GUI Software Engineer

Job Description:
- Candidate will be involved in Development, enhancement and maintain mixed signal circuit simulator which support Verilog-A, VHDL-AMS in spice netlist.
- Candidate will be in charged of integrating our AMS product into Matlab enviroment.
- Candidate will be involved in GUI integrating AMS product into Cadence GUI flow.

Required:
- BS in CS/EE or similar level of expertise with at least 2 years of working experience.
- Must with coding experience in C, C++, Perl/TCL
Better has experience of using SKILL(Cadence programming language)
- Must have Matlab/Simulink experience
- At least some knowledge of Analog/Mixed Signal.
- Be capable of understanding system design.
Better if have System design/architecture experience

2. Sr. Member of Technique Staff for AMS Simulator Development

Job Description:
- Develop, enhance and maintain mixed signal circuit simulator which support Verilog-A, Verilog-AMS, VHDL-AMS in spice netlist.

Requirements:
- Familiar with Spice, Verilog, Verilog-A, Verilog-AMS, VHDL-AMS language
- Skilled in C++ programming, familiar with development under Linux/Unix environment.
- A