您所在位置:首页 > 就业招聘 > Web Fusion上海招聘Andriod、Apple应用开发人员

2011-11-09来源: 电院网络中心浏览次数:

webfusion简介:

Web Fusion Technology Ltd.was found in 2008. The founders are from the Mobile Wireless Network Industry and Web 2.0 Mashup Technology World.  Our know-how is in Web-based solution implementation, Real Time Cloud Computing and Business Intelligence (BI) applications.

We have lots of experience in Reader or Record Devices, such as Smart Card Reader, Biometric device, RFID reader, SMS, Patrol Tour, Telephony System. We are the Partner of ACTATEK Pte Ltd (Reader Manufacturer from Singapore) and XORCOM Telephony System (Israel).

Our Key Application and Solutions:

eAttendance System - Real Time - Web based Time Attendance with KPI Application.
eCall System – Real Time – Asterisk Telephony System for Call Centre, Helpdesk applications
Tele Protection System – Telephony Call System for Security Service Company.
ePatrol System – Patrol Tour Stick with Real Time KPI Applications.
Web BUS System – Smart Card Reader +GPS on BUS with Real Time KPI Applications.

我们上海这家公司也成立了三年,这家公司是香港webfusion公司的子公司,之前专门给MOTO软件提供配套的,现在上海重新建立,是为了全面推广webfusion在大陆的业务,和给香港Webfusion提供技术支援。公司主要从事Andriod、Apple应用程序开发,和“云”软件开发,主要是给香港总部配备一些软件人员。希望能找一些应届本科生/研究生,专业不限,主要看能不能回答附件内容。工作开始时间是2012年1月,实习地点是上海。

招聘要求
主要责任:
参与产品开发会议、提供意见。
编写面向务服架构的模块。
系统测试、除错。
修订开发日志、编写模块文文件。
管理数据库、纠测运作状况。
学习各种程序语言、软硬件操作、讯息架构分析。

必备技能:
团队工作纪律,自发工作
阅读英文文档能力
Linux server / shell 工作环境
版本管理概念
MySQL, Apache 基本操作

具以下条件优先考虑:
个人作品集
开源软件参与开发纪录
Ubuntu server 管理、套件维护和升级调节经验
Git 使用及版本侦错经验
CSS3 / HTML5 移动平台 ( MobileSafari, Chrome ) 网页应用技巧